Чохол-акумулятор для iPhone: принцип роботи і зарядки

Чохол-акумулятор для iPhone: принцип роботи і зарядки

31.07.17 15:33 0 791

Доповнювати свій гаджет аксесуаром стало буденних справою. Різні бренди, матеріали, малюнки на чохлах - очі губляться від кількості варіантів. Зовнішній вигляд важливий для телефону, але якщо чохол не функціональний - то яким би брендовим він не був, толку від нього немає. Треба щоб аксесуар був стильним і корисним.

Чохол-акумулятор: що це і з чим його їдять?

При появі перших телефонів відразу виникла проблема - яким чином вони будуть отримувати енергію? Довго не вірилося, що телефон позбудеться від шнура або що його можна буде покласти в кишеню. Але сьогодні смартфон (наприклад, iPhone 6) замінює за можливостями персональний комп'ютер. Тільки «комп» живиться від розетки. У разі кишенькового девайса такий спосіб підзарядки з собою не візьмеш.

Як альтернативу можна розглянути портативну батарею. Недорогий варіант, який має різний обсяг і розміри. Любителі довго проводити час з гаджетом оцінять таку пропозицію. Портативний акумулятор буде довго і вірно служити своєму господареві, рятувати індикатор батареї. Тільки от не завжди він буде зручний. Не хотілося б брати з собою окрему сумку під телефон з його портативною батареєю. Чого варто згадати про зиму і вічно випадаючий кабель - зручним це не назвеш.

Виробники аксесуарів пішли далі і створили найоптимальніший варіант - вони пропонують користуватися чохлом-зарядкою для iPhone (до речі, в Україні його можна придбати в інтернет-магазині https://bilka.com.ua/category/kupit-akkumulyator-iphone/_chekhly-dlya-iphone-6-s/). У чому ж заключаються його плюси?

Переваги чохла-акумулятора:

  • Два в одному. Це і чохол, і зарядка. Вам не доведеться піклуватися про покупки чохла і підбір правильної портативної батареї;
  • Зручність і зарядка. Він не поступається в безпеці і так само якісно стежить за батареєю;
  • Компактність. Чохол трохи подовжує телефон, але ніяким іншим чином не збільшує його габарити;
  • Ідеальний розмір. Зручно лягає на девайс. Всі входи доступні, кнопка вимикання натискається з легкістю;
  • Спеціальне покриття. Воно доповнює захисні властивості і не дає можливості гаджету вислизнути з рук.

Як працює чохол-акумулятор?

Батарея поміщається в низ чохла і пристібається разом з накладкою. Вона під'єднується завдяки штекеру прямо до гнізда зарядки девайсу. Через нього і проводиться підзарядка "материнського" акумулятора. Контроль здійснюється спеціальним перемикачем, що знаходяться на корпусі аксесуара. Традиційно контроль за основною зарядкою відбувається по індикатору на дисплеї, а за додатковою - через спеціальний світлодіодний індикатор на задній стороні чохла. Таким чином контролюються обидва заряди.

Заряджається такий чохол досить просто. Він підключається за допомогою спеціального кабелю (який, як правило, йде в комплекті) або шнура зарядного пристрою в мережу. Якщо в інструкції не вказано інше.

Як вибрати правильний чохол-акумулятор?

Варто відзначити, що дані чохли робляться не на всі моделі телефонів. Основна їх частина припадає на продукцію компанії Apple (особливо популярні моделі для iPhone 6), але не обійшлося без моделей під телефони на базі Android (Samsung, Lenovo та HTC).

В першу чергу чохол підбирається під конкретну модель девайса. Перевірте, наскільки він підходить для вашого гаджета. Потім варто звернути увагу на обсяг вбудованої батареї. Від нього буде залежати, як довго смартфон зможе працювати і в якій ціновій категорії аксесуар стане перебувати. Варто зауважити, що ціни на моделі виробництва "не Apple" трохи нижчі.

Приємним доповненням чохла-акумулятора є його дизайн. Є кілька варіантів забарвлення. Тому модники зможуть підібрати собі стильний варіант. Важливо звернути увагу на фірму-виробника, вона багато зможе сказати про нове придбання і позбавить від недовіри. При виборі кращим варіантом буде зважити всі характеристики і зіставити їх з ціною.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ