У Володимирі-Волинському затримали наркоторговця

У Володимирі-Волинському затримали наркоторговця

01.08.17 09:12 0 557
Володимир-Волинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів 35-річним мешканцем Княжого міста.

За результатами проведених слідчих (розшукових) дій встановлено, що чоловік неодноразово збував місцевим жителям наркотичні засоби ("Субутекс").

Зловмисника затримано у момент чергового збуту наркотиків. Під час обшуку за місцем його проживання виявлено значну кількість підготовлених до продажу розфасованих у пакуночки порошкоподібних речовин, які нині досліджують експерти.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування, яке провадить слідчий відділ Володимир-Волинського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Зауважимо, що санкцією ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України за вчинення такого злочину передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина цьогоріч ...

КОМЕНТАРІ