Тернопільщина запрошує сім`ї загиблих воїнів АТО на Всеукраїнський захід «Єдина родина України»

Тернопільщина запрошує сім`ї загиблих воїнів АТО на Всеукраїнський захід «Єдина родина України»

02.08.17 10:45 0 569
На Тернопільщині протягом 18-20 серпня відбудеться Всеукраїнський захід «Єдина родина України» для членів сімей загиблих воїнів АТО з усіх областей України.

Всеукраїнська акція «Єдина родина України» вперше відбулася минулого року у Чернігові. Цьогоріч сім`ї загиблих воїнів АТО запрошує Тернопільщина. Метою заходу є вшанування пам'яті полеглих Героїв, налагодження дружніх стосунків між родинами загиблих воїнів АТО з різних областей України.

Деталі заходу обговорили у Тернопільській ОДА під час засідання оргкомітету. До обговорення долучилися заступник голови ОДА Юрій Юрик та директор департаменту соціального захисту населення Вадим Боярський.

«Тернопільська обласна державна адміністрація забезпечить повну підтримку, всебічне сприяння та допомогу в організації Всеукраїнського заходу «Єдина родина України». Сім`ї героїв, які віддали власне життя, захищаючи територіальну цілісність та незалежність рідної землі, повинні відчувати турботу та небайдужість зі сторони держави, адже втратили найрідніших людей», - зазначив Юрій Юрик.

Під час заходу учасники відвідають Марійський духовний центр у селі Зарваниця, де помоляться за душі рідних, які загинули захищаючи Батьківщину у зоні АТО. Також сім`ї полеглих Героїв зустрінуться з головою Тернопільської ОДА Степаном Барною та владикою Тернопільської єпархії УГКЦ Василієм Семенюком.

У рамках акції відбудеться флешмоб «Біда не зламала! Біда об'єднала!», концерт духовної пісні, неформальне спілкування, а також спеціальні програми для дітей.

На Всеукраїнський захід «Єдина родина України» Тернопільщина запрошує членів сімей загиблих воїнів АТО з усіх областей України.

Тернопільський обласний військкомат просить зголоситися Родини загиблих з Тернопільщини, які бажають долучитися до заходу. Контактна особа – Питак Мирослава Володимирівна, 096 420 34 78.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Гундич: Формувати ...
Наступна новина: Чернівецький ансамбль ...

КОМЕНТАРІ