Грамотами цивільно-військового співробітництва ЗСУ нагородили активістів Тернопільщини

Грамотами цивільно-військового співробітництва ЗСУ нагородили активістів Тернопільщини

02.08.17 11:50 0 604
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна відзначив грамотами Збройних Сил України активних учасників гуманітарного проекту Збройних Сил України «ЕВАКУАЦІЯ 200» на теренах Тернопільщини.

За словами Степана Барни, люди, яких нагородили – сильні духом, не опускають руки та активно допомагають військовослужбовцям, підтримують їхній бойовий дух. «Дякуємо за вашу активну громадську позицію, за те, що підтримуєте Українську армію та бойовий дух воїнів на Сході України».

Несподіванкою для очільника Тернопільщини стала особиста відзнака для нього від начальника Генштабу Збройних Сил України за активну громадську позицію, сприяння та суттєву допомогу у реалізації заходів гуманітарного проекту Збройних Сил України «ЕВАКУАЦІЯ 200», під час проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Грамотами начальника Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ за активну громадську позицію та допомогу у реалізації проекту «ЕВАКУАЦІЯ 200» відзначили директора торгового дому «Інтеграл» Колос Ольгу Степанівну, начальника транспортного відділу торгового дому «Інтеграл» Гащака Андрія Богдановича, директора ПП Bosh сервіс» Урсатія Романа Івановича, директора фірми «Акант» Рудого Василя Івановича, голову спілки офіцерів Тернопільської області, полковника запасу Варакуту Олександра Павловича.

« ми нагородили тих людей, які внесли найбільший вклад у нашу справу – роботу на території Донецької і Луганської областей. Серед них приватні підприємці, які надають допомогу не лише коштами, а й матеріальними засобами. Це ті люди, які допомагають нам налагоджувати роботу у Тернопільській області. Одним з таких прикладів є голова Тернопільської ОДА Степан Барна, який у 2014 році з перших днів долучився до роботи та активно допомагає нам у вирішенні всіх проблем. На жаль, бойові дії ще тривають і від нашої витримки залежить результат. Тому, дякуючи таким людям, які допомагають і вірять, перемога буде забезпечена», - підкреслив полковник, координатор управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ у Тернопільській області В'ячеслав Кравчук.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Ужгородській місцевій ...

КОМЕНТАРІ