В Житомирській області ігор Гундич оглянув підприємство,яке займається каменеобробкою з використанням 5-D принтера

В Житомирській області ігор Гундич оглянув підприємство,яке займається каменеобробкою з використанням 5-D принтера

02.08.17 09:34 0 577
Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич оглянув підприємство, яке займається каменеобробкою. Специфіка виробництва – застосування 5-D принтера, який здатний виготовляти продукцію за допомогою спеціальних матеріалів і комп'ютерної техніки практично без людської праці і з високою точністю.

Із роботою підприємства Ігор Гундич познайомився 1 серпня, під час робочої поїздки у Андрушівський район.

— «Каменеобробка за допомогою надсучасного інноваційного обладнання відкриває великі можливості для бізнесу. Житомирщина багата на сировину. А з сучасним обладнанням вироби із каменю є цікавим для іноземного споживача. Підтвердження – експорт продукції підприємства до інших держав», – сказав Ігор Гундич.

Директор підприємства Євгеній Гринишин розповів, що ринок збуту продукції – це країни СНГ, Польща, Австрія. «Також у минулому році виготовляли басейн для Сан-Тропе (Франція), для міста Мессина (Італія) підстави під пам'ятники. Загалом нашу продукцію можна знайти під торговою маркою G-Stone», – додав він.

Нагадаємо, що під час робочої поїздки Ігор Гундич представив нового голову Андрушівської РДА Катерину Курссон та оглянув приватне підприємство «Імпак».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: Тернопіль: сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ