Мікропозики онлайн: Особливості та переваги

Мікропозики онлайн: Особливості та переваги

02.08.17 08:48 0 1088

 https://zaymnakartu.com

Що таке мікропозик? Чому вони стають дедалі популярнішими? Коли і в яких випадках можна і треба ними користуватися?

Мікропозика - це один із способів отримання позикових коштів, який відрізняють такі особливості:

  • мінімальна сума (від 500 до 100 000 рублів);
  • висока швидкість оформлення (час від початку оформлення до отримання грошей становить в середньому близько 1 години);
  • мінімальні вимоги до позичальника (в більшості випадків це наявність паспорта, вік від 18-ти років, громадянство і прописка. Інші дані заповнюються зі слів клієнта. Таким чином даний вид кредиту підійде людям у кого через інші кредити виникла погана кредитна історія);
  • кредити видаються навіть на мінімальні терміни (від 1-2 днів).

Швидкість оформлення і лояльні вимоги до клієнтів можливі завдяки тому, що мікропозики видають мікрофінансові організації (МФО), а не великі банки.

Що важливо знати про мікропозики?

За швидкість і відсутність проблем з оформленням доводиться платити відсотками, які вищі, ніж у банків. Це пов'язано з тим, що МФО ризикують не підтверджуючи доходи позичальників довідками.

Користуватися ними варто лише в крайніх випадках. Коли гроші потрібні «прямо зараз», а позичити гроші у рідних, друзів немає можливості, або вона з'явиться через деякий час і потрібно просто «перепозичити».

Мікропозик онлайн - економимо час і гроші

Мікропозик можна і потрібно оформляти в онлайн режимі! Рекомендуємо вибрати пропозицію з мінімальними відсотками і заповнити заявку на мікрокредит, вже через короткий проміжок часу його повинні схвалити. Це дозволить вам отримати потрібну суму не виходячи з дому. Якщо раптом мікропозику не схвалять, то завжди можна заповнити заявку іншої МФО, що займає лише пару хвилин. І більш того, вам навіть не знадобиться сам паспорт, а лише його скан!

3 головних переваги мікропозик онлайн можна назвати:

  • В середньому час відповіді - 15-20 хвилин;
  • Не потрібно витрачати час на поїздку в мікрокредітну організацію;
  • Гроші будуть відправлені будь-яким зручним способом. Можливі варіанти - мікропозика на карту, на банківський рахунок, на Ківі гаманець (QIWI), а також на Яндекс гроші.

Зверніть увагу, що тут вказані загальні умови кредитування і у конкретних МФО вони будуть відрізнятися, саме тому необхідно уважно вивчати умови перш ніж оформляти заявку.

Висновки

Таким чином мікропозика онлайн володіє всіма перевагами звичайних мікрокредитів, плюс додається можливість отримати гроші прямо зараз (на кредитну карту, банківський рахунок або на електронний гаманець) і витрачати їх в онлайні, відправити кому-небудь на рахунок або просто зняти готівку. Це дуже зручно, а іноді просто необхідно!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Волинь: на Любомльщині ...

КОМЕНТАРІ