Чернігів: На реконструкцію фільтраційних каналів на полігоні твердих побутових відходів у р-ні Масани буде спрямовано 80 тис. грн

Чернігів: На реконструкцію фільтраційних каналів на полігоні твердих побутових відходів у р-ні Масани буде спрямовано 80 тис. грн

03.08.17 12:28 0 545
На виконання «Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2016 – 2017 роки» з міського бюджету виділені 80 тисяч гривень для раціонального використання і зберігання відходів виробництва і побутових відходів на сміттєзвалищі в р-ні Масани. Відповідне рішення погоджене виконавчим комітетом Чернігівської міської ради.

Виділені кошти будуть спрямовані на коригування робочого проекту "Реконструкція фільтраційних каналів на полігоні твердих побутових відходів у районі Масани" (розділ 6 пункт 6.1 додатку до Програми).

Як вже повідомлялося раніше, на догляд фільтраційних каналів міського сміттєзвалища вже давно не виділялися кошти. За довгий час фільтраційні канали засмітилися і не виконують функцію фільтрації.

До того ж, через ці канали на звалище можуть потрапляти сторонні особи, що може призвести до надзвичайних ситуацій. Такий висновок зробила комісія та екоінспектори області, оглянувши сміттєзвалище після пожежі на полігоні, яка сталася 18 червня.

Рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про погодження внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2016 – 2017 роки»

Рішення Чернігівської міської ради "Про Програму поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2016-2017 роки"

За інформацією управління житлово-комунального господарства міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Тернопілля: на Зборівщині ...

КОМЕНТАРІ