Чернігів: З 7 серпня вартість проїзду в автобусах громадського транспорту буде 4,5 грн

Чернігів: З 7 серпня вартість проїзду в автобусах громадського транспорту буде 4,5 грн

03.08.17 12:17 0 499
1 серпня заступник Чернігівського міського голови Андрій Черненко зустрівся з приватними перевізниками міста. Результатом цієї зустрічі була домовленість про те, що з понеділка, 7 серпня, вартість проїзду на усіх міських автобусних маршрутах буде 4 грн 50 коп. Це відбудеться при умові, якщо всі п'ять пунктів Меморандуму будуть виконані у повному обсязі.

У ході бесіди головна увага була зосереджена на питаннях удосконалення роботи системи GPS-навігації, оскільки є скарги від громадян міста про те, що не завжди всі маршрути система показує. Обговорені також питання стосовно зовнішнього вигляду водіїв та транспорту.

Як відомо, тариф у 4,50 грн був затверджений рішенням виконавчого комітету в березні цього року.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вчора на ранковій розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради вкотре підкреслив, що всі підписані документи повинні виконуватись, адже мета встановлення системи GPS-контролю у Чернігові – забезпечити належне транспортне перевезення громадян та встановити недобросовісних перевізників.

Читайте також:

Владислав Атрошенко: «Меморандум між перевізниками та владою міста має бути виконаний бездоганно»

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет телеканалу "Дитинець"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Програму розвитку ...
Наступна новина: Закарпаття: на Рахівщині ...

КОМЕНТАРІ