У Волинській області суд визнав наявність у діях міського голови ознак адміністративного правопорушення,пов’язаного з корупцією

У Волинській області суд визнав наявність у діях міського голови ознак адміністративного правопорушення,пов’язаного з корупцією

03.08.17 12:00 0 599
Ковельський міськрайонний суд, розглянувши протокол про порушення вимог фінансового контролю – невчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави чи місцевого самоврядування, Ковельським міським головою визнав наявність у діях посадовця ознак адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Протокол про вчинення міським головою правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, було складено працівниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Незважаючи на те, що декларацію необхідно було подати до 30 жовтня минулого року, посадовець подав її лише після одержання у лютому 2017 року повідомлення із Національного агентства з питань запобігання корупції.

Повідомлення ж засобів масової інформації та активістів громадських організацій Ковельщини про факт неподання ним такої декларації міський голова ігнорував.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как самостоятельно ...
Наступна новина: Чернівці: На зв’язку з ...

КОМЕНТАРІ