Асус Трансформер Бук T100TA

Асус Трансформер Бук T100TA

03.08.17 17:12 0 1709

Transformer Book T100 від Асус - це такий собі симбіоз десятидюймового планшета з контрастним, яскравим дисплеєм і легкої ультрабучної клавіатури. Чому симбіоз (тобто, взаємовигідне існування) - поговоримо трохи нижче. Частини стикуються одна з одною за допомогою міцного шарніра і двох засувок.

Причому, з'єднання дійсно надійне, навіть по закінченню тривалого періоду експлуатації користувачі не скаржаться на ознаки розхитування і люфтів, частини розкриваються туго і вселяють оптимізм, що це надовго, в цьому відношенні з ASUS мало хто може змагатися - вже дуже багатий досвід у тайванців. Виймається планшетана складова легко - досить втопити клавішу, розташовану чітко посередині шарніра. Натиснули і вуаля, клавіатуру можна ховати. До речі, в Україні придбати Асус Трансформер Бук можна в інтернет-магазині https://itmag.ua/.
.
Із приємних особливостей - наявність одного роз'єму USB 3.0 і microHDMI-виходу.

Transformer Book зручно підключати до телевізора саме за допомогою HDMI-microHDMI кабелю. В цьому випадку для цілісності комплекту дуже підходить Bluetooth-миша - адже не будеш стояти біля ТВ з планшетом, як на повідку, завжди зручніше управляти слайдами із-за столу. Крім того, підійде і радіо-миша (та й безліч інших аксесуарів), також не забуваємо про повнорозмірний USB-роз'єм.

Маса пристрою в зборі близько 1 кг. Хтось скаже, що це багато, але у висячому положенні ноутбук ніхто не тримає - це раз. І два - 1 кг якраз є негласним стандартом для невеликих ноутбуків (нетбуків). Окремо ж від клавіатури сам десятидюймовий планшет поягне грам на 500, що також в межах норми, але так, при тривалому утримуванні у висячому положенні рука втомлюється, не без цього. Клавіатура, до слова, мембранного типу, з клавішами із м'яким ходом, дійсно зручна для роботи. Розміри області, відведеної під кнопки - 250 × 81 мм.

Комплектна док-клавіатура Т100 - це його серйозна конкурентна перевага, якщо користувачеві потрібен мобільний робочий інструмент, адже на сенсорній клавіатурі багато не настукає.

Неймовірно порадував акумулятор «трансформера». Мало того, що його ємність 7820 мАг, так ще й присутній дуже крутий режим - функція Connected Standby, що передбачає режим роботи, при якому зберігається підключення до мережевих ресурсів, але сам планшет знаходиться в режимі наднизького енергоспоживання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Переваги перегляду кіно ...

КОМЕНТАРІ