Тернопілля: на Борщівщині за кошти субвенцій покращили умови в районній лікарні та відреставрували дитячий садок

Тернопілля: на Борщівщині за кошти субвенцій покращили умови в районній лікарні та відреставрували дитячий садок

05.08.17 09:18 0 616
У Борщівському районі активно освоюються кошти субвенцій на розвиток та покращення соціальної сфери. Так, у центральному корпусі районної лікарні встановили та ввели в експлуатацію вантажний ліфт, що дасть змогу доставляти лежачих хворих в операційну та відділення.

Нагадаємо, на виконання Постанови КМУ та за сприяння народного депутата Олега Барни торік з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій для Борщівського району виділено 6,5 млн грн. Встановлення нового ліфту в районні лікарні коштувало 585 тис грн.

«Реформування медицини полягає у покращенні якості надання послуг для населення та створення належних умов праці медичним працівникам, — зазначив Олег Барна. — Наша команда багато не обіцяє, але те, що ми пообіцяли — виконуємо. Саме завдяки спільній співпраці із головою Борщівської РДА, розумінню обласної влади, допомозі помічників Ігора Красовського, Василя Мойсеюка, Олександра Степового ми залишили здобутки практично в кожному селі району і мого округу».

З цієї ж субвенції у минулому році було освоєно 266,7 тис грн на капітальний ремонт даху та заміну покриття даху на металопрофіль у дитячому садочку «Барвінок», що в с. Дністрове Мельнице-Подільської об'єднаної територіальної громади. Також з субвенції з державного бюджету на розвиток інфраструктури ОТГ виділено 407,7 тис. грн. За ці кошти був проведений внутрішній капітальний ремонт всіх приміщень дошкільного закладу, встановлено систему опалення, облаштовано внутрішні вбиральні. Вказаний дошкільний заклад відвідують 20 дітей. Слід зазначити, Держпродспоживслужба надала дозвіл стосовно його круглорічного функціонування.

1 серпня відбулось урочисте відкриття дитсадка за участю народного депутата України Олега Барни, а також голови Мельнице-Подільської ОТГ Володимира Боднарчука.

«Коли ми говоримо про Україну, то повинні пам'ятати, що основою будь-якої держави є нація. А нація виховується з родини, з дитячого садка. Тому Президент України чітко заявив, що поряд із захистом нашого суверенітету на Сході країни, влада всіх рівнів зобов'язана дбати про формування молодого покоління патріотів. Велика вдячність працівникам дошкільного закладу, котрі свої вихідні дні і після робочий час під керівництвом Марії Іліх власноручно долучилися до спільної справи. Нехай Бог дарує вам, дорогі працівники цього закладу, здоров'я виховувати наше молоде покоління», — зазначив Олег Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Мешканці ...

КОМЕНТАРІ