Найбільший сучасний хор Великобританії виступить з благодійним концертом на Тернопільщині

Найбільший сучасний хор Великобританії виступить з благодійним концертом на Тернопільщині

05.08.17 11:24 0 631
4 серпня найбільший сучасний хор Великобританії виступить з благодійним концертом на Тернопільщині. За ініціативи керівника хору Христини Дмитрик та сприяння Козівської районної державної адміністрації, районної та селищної рад о 12.00 хор виступить у будинку культури м. Козова. Концерт рок-хору благодійний, у підтримку дитини-інваліда, яка потребує коштів на проведення операції, а також дітей-сиріт району.

Це вже другий виступ колективу Rock Choir. Попередній відбувся 2 серпня у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла м. Львів на підтримку доброчинних проектів Фундації святого Миколая Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ. Фундація займається підтримкою військових капеланів, роботою із сім'ями переселенців, дітьми-сиротами, постраждалими у результаті ДТП, малозабезпеченими мешканцями та іншими потребуючими.

Керівник хору Христина Дмитрик родом з Тернополя, але уже вісімнадцять років живе у Лондоні. Свого часу вона була учасницею відомого тернопільського дитячого хорового колективу «Зоринка». В Україну співочий колектив приїхав вперше і за власний кошт.

Грандіозний благодійний концерт відбудеться й на Театральному майдані Тернополя 4 серпня о 17-тій годині.

Довідково:

Rock Choir отримав 3 нагороди від Книги Рекордів Гіннеса. У квітні 2017 року він налічував більш ніж 25000 учасників у понад 350 локаціях по всій країні. Хористи виконують сучасні рок- та поп-композиції. Серед хористів чимало людей без спеціальної освіти. Rock Choir регулярно підтримує благодійні та соціальні ініціативи і допомагає збирати гроші на благодійність. Христина Дмитрик представляє Лондонську локацію всесвітньо відомого хору.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Рівень ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ