У Чернігові готуються до бізнес-фесту «Разом до успіху»

У Чернігові готуються до бізнес-фесту «Разом до успіху»

05.08.17 08:49 0 566
У Чернігові 2 вересня відбудеться бізнес-фест «Разом до успіху», присвячений Дню підприємця.

Організаційні питання та умови участі для суб'єктів господарювання у цьому святі обговорили 1 серпня у Чернігівській обласній державній адміністрації на засіданні спільного організаційного комітету. Засідання провів перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич.

Основні заходи, які передбачають чимало локацій для представників бізнесу та громадськості, пройдуть у Центральному парку культури та відпочинку. Серед них: святкова кавалькада бізнесу (святкова хода, під час якої компанії, фірми, магазини, фермери зможуть яскраво презентувати свою справу), створення бізнес-карти, виставка-ярмарок «Бізнес Чернігівщини», консультації з актуальних питань та послуги від бізнесу «Вікно допомоги», святкова розважальна програма.

Крім того, однією з локацій буде «Бізнес за енергоефективність», де підприємства презентують енергозберігаючі технології, електромобілі. У програмі бізнес-фесту передбачені також заходи для дітей та підлітків: різноманітні активності, бізнес-класи, бізнес-задачі.

Бізнесмени, топ-менеджери та директори підприємств Чернігівщини запрошуються до участі у цьому заході. Участь для підприємців - безкоштовна.

Всі бажаючі учасники можуть зареєструватися у Департаменті економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації: gue_prom@ukr.net чи за телефонами (0462) 669-609, 676-209.

Читайте також:

Почав свою роботу Дорадчий комітет з питань підтримки підприємництва в місті Чернігові

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ