Дитячий одяг: Яким він має бути?

Дитячий одяг: Яким він має бути?

06.08.17 10:32 0 1597

Якщо говорити про одяг для дорослого, то ми ми прекрасно знаємо яким він має бути. Доросла людина чудово розуміє, що і коли їй носити, який колір і матеріал краще вибрати. Але ось, яким має бути одяг для дитини - це вже питання відповісти на яке нам спробує співробітник інтернет-магазину http://www.wow-baby.com.ua, в якому можна придбати якісний дитячий одяг в Україні.

На що слід звернути свою увагу?

Головним критерієм при виборі одягу для свого малюка має бути безпека. Неправильно підібраний одяг може стати причиною фізичних недоліків в майбутньому, дискомфорту або алергій. Слід звернути увагу на безпеку:

  • кольору;
  • матеріалу;
  • моделі;
  • і деталей.

Якість матеріалу

Для чутливої та ніжної шкіри дитини підійде одяг виготовлений переважно з натуральних матеріалів (наприклад, льону чи бавовни. Речі, виготовлені з бавовни, потрібно одягати тільки поверх одягу, оскільки даний матеріал вовна викликати алергічну реакцію або подразнення. Можна додавати такий синтетичний компонент, як: еластан, але, переважну більшість матеріалу виробу повинні складати:

  • льон;
  • шовк;
  • або бавовна;

Колір

Як правило, дитячий одяг має яскравий окрас всіх кольорів веселки і не тільки. Все це буйство фарб досягається за рахунок фарбування тканин. Часто, купуючи недорогу річ, можна викликати у дитини алергію, свербіж і подразнення. Також при цьому весь колір може зійти після декількох прань. Тому купуй той одяг, на який є сертифікат якості, якщо не хочеш відвідувати дерматолога або збільшити кількість ганчірок для підлоги.

Пошиття, модель, фасон

Часто, батьки забувають про комфорт одягу - чи зручно буде дитині в ньому сидіти, ходити, бігати, стрибати, адже вони ж не можуть поміряти певну річ і випробувати її на власній «шкурі». Тому, купуючи одяг, беріть дитину з собою, в примірювальній попросіть її присісти, походити, зробити різні рухи. Якщо дитина не буде скаржитися на всякі незручності, тоді цей пункт дотриманий.

Безпека деталей

Зверни увагу на гудзики, заклепки, гострі куточки - все це повинно бути захищене тканиною. Одяг має захищати, а не травмувати. Нехай на прогулянкових штанях у дитини будуть такі жорсткі вставки, як наколінники, а на ліктях - налокітники. Це може вберегти її від травм при падіннях, яких в такому віці більш, ніж достатньо. Нічого не повинно колоти, заважати або сильно відволікати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Особливості реклами в ...
Наступна новина: Сульфат аммония: Что это ...

КОМЕНТАРІ