Триває оздоровлення чернівецьких дітей в буковинських таборах відпочинку

Триває оздоровлення чернівецьких дітей в буковинських таборах відпочинку

07.08.17 14:39 0 1132
Продовжується оздоровча кампанія для дітей пільгових категорій міста. За путівками, наданими управлінням молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, діти оздоровлюються у трьох таборах: «Вербиченька» (с. Давидени Сторожинецького р-ну), «Вогник Буковини» (с. Валя Кузьмін Глибоцький р-ну) та «Дністер плюс» (с. Брідок Заставнівського р-ну).

Станом на 4 серпня 2017 року на оздоровлення в обласні табори направлено 198 дітей.

31 липня на оздоровлення в дитячий пансіонат «Вербиченька» відділом направлено 14 дітей пільгових категорій м. Чернівців. З відпочинку в Чернівецькому міському літньому наметовому таборі для дітей та молоді «Ойкос» повернулися члени Чернівецької міської молодіжної організації Товариство українських студентів католиків «Обнова» та діти, які збираються вступити до лав організації. 03 серпня в наметовому таборі для дітей та молоді «Ойкос» розпочалася 6 зміна для дітей-переможців спортивних змагань. З 10 серпня буде організована сьома зміна для дітей-інвалідів, учасників міського клубу «Паросток» для батьків, що виховують дітей та молодь з особливими потребами та дітей з наркозалежних сімей.

Відділ у справах сім'ї та молоді міської ради працює над питанням відправлення дітей пільгових категорій в міжнародні дитячі центри «Артек» та «Молода Гвардія».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: 50 дітей з Луганської ...

КОМЕНТАРІ