Промо-коди: що це таке і де їх шукати?

Промо-коди: що це таке і де їх шукати?

07.08.17 20:23 0 1148

Практично кожна жінка просто обожнює шопінг. Природним є бажання заощадити на покупках, при цьому не відмовляючи собі в придбанні якісних речей. Не так давно стало відомо про промо-коди, які дозволяють отримати великі знижки на послуги і товари.

Промо-код: Що це таке?

Промо-код - це ніщо інше, як пароль, що складається з комбінації букв та цифр, який потрібно пред'явити при покупці в інтернеті або реальному магазині. Даний набір букв і цифр може бути абсолютно будь-яким.
Промо-коди стали дуже популярні близько двох років тому, зараз ними користується величезна кількість людей. Такий код дає знижку на покупку в певному магазині. З їх допомогою можна придбати якісні речі за найнижчими цінами. Як правило, промо-коди діють в інтернет-магазинах, однак, в стаціонарних точках продажів їх також можна застосувати.

Види промо-кодів

Незважаючи на те, що всі вони призначені для отримання знижок, промо-коди бувають декількох видів:

  • Коди, що надають знижку при покупці послуг і товарів. Знижка може бути на взуття, одяг, косметику, будь-які косметичні або медичні послуги і т. д. Магазини встановлюють знижки в індивідуальному порядку, як правило, вони складають 10 - 40 %. Знижка частіше всього не перевищує ці межі, так як магазини не хочуть працювати собі в збиток;
  • Деякі коди дозволяють отримати знижку при дотриманні певних умов. Наприклад, знижка надається при покупці на певну суму або після придбання якогось конкретного товару;
  • Деякі промо-коди надають знижки на доставку товарів, особливо актуально це при покупках в інтернет-магазинах. В цьому випадку знижка може досягати і 100 %;
  • Промо-коди на отримання подарунків в магазинах. Цей метод поширений в магазинах косметики, тут у покупця є можливість отримати приємний подарунок після здійснення покупки;
  • Відмінний варіант - промо-код на подарункову суму. Магазин визначає точну суму сертифіката, який видається при певних умовах, найчастіше, при попередній покупці в магазині. При наступних покупках ви можете використовувати сертифікати і таким чином отримувати знижки.

Де можна знайти промо-коди?

Як правило, знайти промо-коди можна тільки в інтернет-магазинах і на спеціальних ресурсах, що надають знижки (наприклад, на цьому сайті).

На сайтах інтернет-магазинів є безліч знижкових кодів. Правда, зазвичай, вони розташовані на банерах або в куточках сторінок, щоб не кидатися в очі відвідувачів. Щоб знайти промо-код, уважно огляньте спливаючі вікна, а також всі розділи сайту. У деяких магазинах промо-коди розташовані в спеціальному розділі, але частіше за все вони знаходяться в розділі «акції». Зайдіть в нього і оберіть відповідний код. Щоб бути завжди в курсі нових знижкових пропозицій зробіть підписку на веб-сайт.

Останнім часом великою популярністю користуються спеціальні сайти, що надають знижки. На них можна знайти промо-коди для магазинів, салонів краси, фітнес-центрів, а також медичних клінік і туристичних агентств. Знайти такі майданчики не складе труднощів.

Як користуватися промо-кодом?

Перш ніж отримати промо-код, найкраще зв'язатися з магазином і уточнити у них особисто умови акцій. Буває так, що інформація на сайті знижок дещо не відповідає дійсності, краще пізнати нюанси ще до отримання коду.

Також зверніть увагу на термін дії коду, по його закінченні, скористатися знижкою буде не можна.
Після отримання коду, перейдіть в онлайн-магазин, в якому плануєте щось купити, заповніть стандартну форму замовлення товару. У відповідне поле, яке може називатися «пароль для знижки» або «код», введіть отриманий промо-код і натисніть "готово". Сума покупки буде автоматично перерахована з урахуванням знижки з введеного коду.

Такий спосіб дозволяє істотно економити на отриманні якісних речей і послуг. Тепер ви можете не відмовляти собі в задоволенні і витрачати на це, зовсім мало грошей.

В даний час промо-коди дуже актуальні і затребувані, тому їх стає все більше, а шопінг, завдяки цьому, стає все більш приємним.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Курсовая на заказ: "+" и "-"
Наступна новина: Медтехніка: Квантові ...

КОМЕНТАРІ