Медтехніка: Квантові апарати?

Медтехніка: Квантові апарати?

08.08.17 02:57 0 869

Що таке медтехніка? Для більшості людей це слово асоціюється з електронними градусником, тонометрами, глюкометрами та іншими невеликими приладами. Однак про квантові апарати медичного призначення потенційні хворі незаслужено забувають.

Вся справа в неправильному ставленні до подібної техніки. У нашій країні ці апарати, використовувані в домашніх умовах, вважаються недієвими. Недобросовісні продавці постійно обманюють населення, особливо літніх людей, реалізуючи НЕ квантову техніку, а майстерну підробку. Виходить, що якісних приладів ніхто і не бачив.

Насправді ж фірмові квантові апарати (наприклад, Мілта) є справжньою панацеєю для людей з різними діагнозами. До речі, в Україні якісну медтехніку можна придбати в інтернет-магазині http://www.medtechnika.com.ua.

Що являють собою квантові апарати?

В першу чергу - це невеликі прилади, які використовуються в домашніх умовах. Варто зауважити, що подібні апарати часто можна зустріти в кабінетах фізіотерапії, що говорить про схвалення приладів терапевтами. У медичних установах їх використовують для проведення післяопераційного і профілактичного комплексного лікування. Домашні ж моделі, безумовно, більш легкі в експлуатації. Справитися з ними здатна, як літня людина, так і дитина. Детальна інструкція дозволяє використовувати техніку правильно і акуратно. У деяких випадках прилад потрібно прикладати безпосередньо до вогнища захворювання, а в деяких - діяти на відстані. Точно так само регулюється і потужність цього технічного агрегату.

Методів застосування у квантових апаратів є дуже багато, адже спектр їх дії - досить широкий. Це і ішемічні, і гастроентерологічні, і невралгічні, і шкірні захворювання. Також дана техніка успішно використовується пацієнтами з онкологічними захворюваннями. Великий список показань обумовлений тим, що кванти впливають не на вогнище захворювання, а на клітини організму. Ось чому цю медтехніку можна використовувати в багатьох випадках незалежно від діагнозу. Єдине, що слід попередньо отримати схвалення лікуючого лікаря, адже є і протипоказання.

Для того щоб не попастися на вудку шахраїв, необхідно вибирати правильне місце для покупки апарату. Варто пам'ятати про те, що у торговій компанії повинні бути відповідні ліцензії та документи, що підтверджують справжність. Разом з приладом покупець повинен отримувати детальну інструкцію і сертифікат якості. Здоров'я вартує будь-яких грошей, тому економити на ньому ні в якому разі не потрібно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ