Діти військовослужбовців АТО з Тернопільщини відпочивають у Польщі

Діти військовослужбовців АТО з Тернопільщини відпочивають у Польщі

08.08.17 08:22 0 516
Протягом останнього тижня діти сімей військовослужбовців АТО з Тернопільської області перебувають у дитячому таборі в місцевості Слупя Мазовецького воєводства Республіки Польща. Діти задоволені, здорові і щасливі. Беруть участь у спільних із польською стороною змаганнях, презентують Україну, та зокрема тернопільський край.

Нагадаємо, 31 липня три десятки дітей, чиї батьки несуть службу в зоні АТО, відправилися на 15-денний відпочинок до Мазовецького воєводства Республіки Польща. У програмі їхнього відпочинку також передбачені екскурсії до м. Вашава, Серпць, Полоцьк, Горжево.

Варто зазначити, реалізацію подібних проектів фахівці управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу ОДА обговорюють з представниками Литви, Словаччини та іншими країнами. Планується й надалі організація відпочинку дітей військовослужбовців АТО за кордоном.

«Наше завдання — щоб діти змогли побувати в інших країнах, побачити світ, знайти нових друзів та отримати нові враження. Для багатьох з них це буде хорошим життєвим досвідом», — підсумовує заступник начальника управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу ОДА Наталія Зарицька.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі демонтовано ...

КОМЕНТАРІ