Тернопіль та Сувалки (Польща) підписали Угоду про партнерство

Тернопіль та Сувалки (Польща) підписали Угоду про партнерство

09.08.17 09:23 0 591
Тернопіль отримав ще одного місто-партнера – польське місто Сувалки. Днями міський голова Сергій Надал разом з Президентом Сувакли Чеславом Ренкєвічем підписав Угоду про партнерство між містами.

Зі слів очільника Тернополя, під час підписання Угоди були проведені переговори про польські інвестиції в економіку нашого міста, про створення спільних підприємств та можливість збуту тернопільських товарів у Сувалках.

«Завдячуючи співпраці з Сувалками Тернопіль може розраховувати на європейські грантові кошти для розвитку туристичної та транспортної галузі, для створення нових громадських просторів, - пояснює Сергій Надал. – Адже спільно з польськими партнерами Тернополем були підготовлені два масштабні проекти для участі в ІІ етапі першого Конкурсного набору Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020», зокрема з облаштування «Дальнього» пляжу і очищення Ставу, а також проект з впровадження низькоемісійних транспортних систем, зокрема автобусів та муніципальних велосипедів».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ