Тернопільщина долучилася до флешмобу до Дня Незалежності України «Селфі з прапором»

Тернопільщина долучилася до флешмобу до Дня Незалежності України «Селфі з прапором»

09.08.17 08:05 0 1006
Даний флешмоб ініційований Міністерством закордонних справ і вже став традиційним. Торік дипломати запрошували українців сфотографуватися з прапором за кордоном. Цього ж року вони пропонують сфотографуватися з державним прапором в улюбленому затишному куточку в Україні. Крім самого фото, у коментарі ще потрібно додати хештег #SelfieWithFlag або #СелфізПрапором.

Відтак, Тернопільщина також приєднується до флешмобу «Селфі з прапором». І якщо за останні два роки наша область стала більш впізнаваною та відомою в Україні завдяки популяризації туристичних місць та об'єктів, то тепер дійшла черга й до інфраструктурних об'єктів, які отримали нове життя завдяки реформі децентралізації, а також завдяки спільній співпраці органів державної влади, органів місцевого самоврядування та самих місцевих мешканців.

Таким чином, щоб показати, як змінюється буденне життя мешканців сіл, селищ та громад, голова Тернопільської ОДА Степан Барна із рятувальниками Тернопільщини на чолі із їхнім керівником Віктором Маслеєм, а також з місцевими жителями сфотографувалися з державним прапором під час відкриття новоствореної місцевої пожежної команди у селі Озеряни Борщівського району. Даний підрозділ обслуговуватиме 5 населених пунктів Озерянської об'єднаної територіальної громади, де загалом проживає 2 640 мешканців.

На Борщівщині це вже четверта діюча місцева пожежна команда. Вона фінансуватиметься з місцевого бюджету. Підрозділ, де працюватимуть наразі троє рятувальників, забезпечено всім необхідним для виконання завдань за призначенням.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З’явилась інтерактивна ...
Наступна новина: Право оренди земель ...

КОМЕНТАРІ