У Чернігові учасникам АТО нададуть іще 70 дозволів на розробку проектів землеустрою

У Чернігові учасникам АТО нададуть іще 70 дозволів на розробку проектів землеустрою

09.08.17 12:02 0 598
У Чернігові заяви про виділення земельних ділянок членам сімей загиблих учасників АТО розглядаються першочергово. Це стосується як ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, так і для ведення індивідуального садівництва чи індивідуального дачного будівництва. Такі громадяни забезпечуються земельними ділянками стовідсотково. Про це сказав під час ранкової розширеної наради із керівниками структурних підрозділів та керівниками комунальних підприємств міської ради начальник міського управління земельних ресурсів Василь Дмитренко.

Протягом 2016 - 1 півріччя 2017 року в Чернігові членам сімей загиблих надано 10 дозволів, затверджено та передано у власність 4 земельні ділянки.

Станом на 1 серпня 2017 року до управління всього надійшло 2457 заяв від учасників АТО про виділення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), 598 заяв про виділення ділянок для індивідуального дачного будівництва.

Начальник управління земельних ресурсів повідомив, що відновідно рішенням Чернігівської міської ради від 26 січня 2017 року "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва" № 15/VII- 1 надано 128 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального дачного будівництва.

На 22 сесію Чернігівської міської ради, яка відбудеться 17 серпня управлінням земельних ресурсів уже підготовлено проект рішення міської ради пронадання ще 70 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального дачного будівництва учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО.

Василь Дмитренко наголосив на тому, що управління земельних ресурсів тісно співпрацює і надалі буде працювати з Радою ветеранів АТО, членів сімей загиблих (померлих) воїнів АТО при Чернігівській міській раді.

Усі питання, які стосуються виділення земельних ділянок учасникам АТО розглядаються на засіданні Ради, на яку надаються матеріали для погодження питань виділення земельних ділянок учасникам АТО, бойових дій, членам сімей загиблих учасників АТО, готуються переліки громадян учасників АТО, членів сімей загиблих, надаються усі необхідні документи для організації та проведення жеребкувань.

Земельним управлінням продовжується розробка графічних матеріалів для чергового виділення родинам бійців АТО земельних ділянок для індивідуального дачного будівництва.

Інші матеріали на цю тему:

У Чернігові учасникам АТО нададуть іще 70 дозволів на розробку проектів землеустрою

Якою є нормативна грошова оцінка земель міста Чернігова?

Право оренди земель комунальної власності в Чернігові виставляється на земельні торги

Яка площа земель Чернігова охоплена договірними відносинами?

Найбільшим платником податку за землю в Чернігові є ДТГО "Південна-західна залізниця"

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ