Затверджено Комплексну Програму профілактики правопорушень та протидії злочинності в місті Чернівцях

Затверджено Комплексну Програму профілактики правопорушень та протидії злочинності в місті Чернівцях

09.08.17 09:15 0 578
Затверджено Комплексну Програму профілактики правопорушень та протидії злочинності в місті Чернівцях на 2017-2019 роки. За відповідне рішення проголосувало 30 депутатів.

Метою Програми є забезпечення реалізації державної політики у сфері профілактики правопорушень та протидії злочинності шляхом розроблення та здійснення комплексу заходів, спрямованих на виявлення та усунення причин і умов учинення правопорушень, захист інтересів людини, суспільства і держави від протиправних посягань, а також налагодження дієвої співпраці між правоохоронними органами з органами місцевого самоврядування та громадськістю в зазначеній сфері.

На реалізацію Програми протягом 2017-2019 років планується виділити 1 396 тис. грн. Зокрема, на забезпечення Управління патрульної поліції в місті Чернівцях велосипедами з метою запровадження велосипедних патрулів в рекреаційних та паркових зонах (106 тис.грн.), на покращення матеріально-технічного забезпечення органів та підрозділів Національної поліції та внутрішніх справ України, в тому числі ремонт приміщень які належать до комунальної власності, придбання інвентаря, обладнання, комп'ютерної та оргтехніки (400 тис.грн.), на встановлення систем відеонагляду за перебуванням, утриманням в приміщеннях Чернівецького відділу поліції ГУНП(20 тис.грн.), на забезпечення обмежувачами руху транспортних засобів «блокіраторами» (30 тис.грн) та інше.

У 2017 році обсяг фінансування складе 353 тис. грн.., наступних два роки – 548 тис.грн. та 495 тис.грн. Фінансування заходів Програми здійснюється в межах коштів передбачених у міському бюджеті міста Чернівців на відповідний рік за окремим рішенням Чернівецької міської ради за рахунок вільного залишку бюджетних коштів, або перевиконання дохідної частини загального фонду міського бюджету.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді

Відеоспостереження Чернівці https://intervision.ua/blog/videosposterejennya-chernivtsi
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ