На Вінниччині прокуратурою попереджено відчуження комунальних земель лісового фонду вартістю 205 млн гривень.

На Вінниччині прокуратурою попереджено відчуження комунальних земель лісового фонду вартістю 205 млн гривень.

09.08.17 09:33 0 511
Вінницькою обласною радою прийняті рішення про передачу земель лісового фонду колишніх колективних сільськогосподарських підприємств Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблкомунліс».

Одним із суб’єктів господарювання області зазначені рішення органу місцевого самоврядування оскаржено до господарського суду м. Києва.

Зокрема, позивачем заявлено позовні вимоги щодо їх скасування та визнання його добросовісним користувачем земельної ділянки лісового фонду загальною площею 258 га, яка розташована на території Зозулинецької сільської ради Козятинського району.

З метою захисту інтересів держави у лісогосподарській сфері прокуратурою області здійснено вступ у розгляд даної господарської справи. За принципової позиції прокуратури області, рішенням господарського суду м. Києва від 15.03.2017, яке залишено в силі постановою Київського апеляційного господарського суду від 25.07.2017, у задоволенні позовних вимог суб’єкта господарювання відмовлено, чим попереджено відчуження комунальних земель лісового фонду оціночною вартістю 205 млн. гривень.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ