На Тернопільщині відбудеться фестиваль духовної та патріотичної пісні «Білий Берег»

На Тернопільщині відбудеться фестиваль духовної та патріотичної пісні «Білий Берег»

11.08.17 12:17 0 772
Літо – це час не лише «Свята замків», що дозволяють ближче познайомитись з історією фортифікацій та архітектурними родзинками Тернопільщини, а й період фестивалів, під час яких можна збагатися духовно, культурно та мистецьки. Так, у неділю, 13 серпня, Зборів запрошує гостей на фестиваль духовної та патріотичної пісні «Білий Берег».

Фестиваль уже став популярним серед жителів та гостей міста. Традиційно цього року його проведуть в урочищі «Білий Берег».

Як повідомляють організатори, фестиваль розпочнеться о 16.00 з молебню в храмі Різдва Пресвятої Богородиці на Білому Березі. Після цього о 16.30 проведуть інсценізацію козацького бою, де передбачені вистріли із гармат та виконання бойового козацького гопака.

Урочисте відкриття фестивалю духовної пісні розпочнеться о 16:40. Участь у відкритті візьмуть представники влади. Вони також покладуть квіти до Козацької могили.

О 17:00-17:30 заплановано виступ духового оркестру. На території фестивалю також працюватиме містечко майстрів.

Концертна програма за участю колективів художньої самодіяльності району та області триватиме з 17:30 до 22:00. Гостями фестивалю будуть о. Василь Брона та колектив палацу культури «Березіль».

О 22:00 відбудеться урочисте запалення козацької ватри, а також молодіжна дискотека.

При цьому, за словами організаторів, на території проведення фестивалю будуть атракціони, козацький куліш та частування українськими традиційними стравами.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: На Тернопільщині проведуть ...

КОМЕНТАРІ