Арештовано столичних «гастролерів»,які викрали майно рівнянки

Арештовано столичних «гастролерів»,які викрали майно рівнянки

11.08.17 08:38 0 654
За процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури повідомлено про підозру двом жителям м. Києва у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (умисне таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно, за попередньою групою осіб, поєднане з проникненням у житло).

Встановлено, що спільники 01 серпня 2017 року проникли до помешкання рівнянки шляхом підбору ключа до вхідних дверей та викрали її майно: ноутбук, планшет, відеореєстратор, фотоапарат, інші побутові речі та золоті вироби (всього на загальну суму 30 тис грн).

Правоохоронцям вдалося того ж дня затримати зловмисників за «гарячими слідами». Останні якраз пересувалися по вул.Київській в обласному центрі з викраденим майном і, побачивши правоохоронців, намагались втекти.

Чоловіків – 38 та 40 років було затримано у порядку ст. 208 КПК України та їм оголошено про підозру у вчиненні злочину. Обидва раніше вже неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за корисливі злочини.

За ініціативи Рівненської місцевої прокуратури судом 04.08.2017 щодо підозрюваних застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на термін 60 днів.

На даний час у кримінальному провадженні тривають слідчі дії, встановлюється причетність підозрюваних до вчинення інших злочинів.

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури

Джерело: http://prokuraturamista.rv.ua Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ