Тернопільські біатлоністи Мар’яна Брикайло та Руслан Бригадир – три «бронзи» і одне «срібло» чемпіонату України

Тернопільські біатлоністи Мар’яна Брикайло та Руслан Бригадир – три «бронзи» і одне «срібло» чемпіонату України

13.08.17 10:37 0 636
У Тисовці на Львівщині завершився чемпіонат України з літнього біатлону серед юніорів та юніорок. Упродовж тижня за нагороди та путівки у збірну боролися більше півсотні атлетів. Щодо результатів представників Тернопілля, майстер спорту України Мар'яна Брикайло серед юніорок завоювала три бронзові медалі – у спринті, гонці-переслідування та мас-старті. Спортсменка представляє КУТОР ДЦОП «Колос», тренерується в Назара Бурика.

Відзначився також кандидат в майстри спорту України Руслан Бригадир, який серед юніорів став срібним призером у спринті, а в гонці переслідування був шостим. Руслан – вихованець ТОДЮСШ, ДЦОП, «Колос», тренується у Назара Бурика.

Додамо, що з 25 до 27 серпня в Чайковському (Росія) відбудеться Літній чемпіонат світу з біатлону. До програми увійдуть змішані естафети, спринти і гонки переслідування для дорослих та юніорів.

Як повідомляє Федерація біатлону України, за попередньою заявкою у складі збірної України виступлять тернополяни Марія Кручова серед жінок та Віталій Труш, Назарій Цебринський і Тарас Лесюк серед юніорів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ