Мешканець Великоберезнянщини,що підозрюється у вбивстві юнака перебуватиме під вартою - прокуратура    Процесуальним прокурором Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури повідомлено 37- річному місцевому мешканцю Великоберезнянського

Мешканець Великоберезнянщини,що підозрюється у вбивстві юнака перебуватиме під вартою - прокуратура Процесуальним прокурором Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури повідомлено 37- річному місцевому мешканцю Великоберезнянського

13.08.17 08:04 0 586
Процесуальним прокурором Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури повідомлено 37- річному місцевому мешканцю Великоберезнянського району про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Як встановлено, підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в ході сварки із загиблим двічі умисно вдарив останнього киркою в голову. Від отриманої травми 22-річний юнак помер на місці.

За підозрою у вчиненні даного злочину, правоохоронці відразу затримали 37 – річного мешканця с. Мирча Великоберезнянського району в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі, суд підтримав доводи державного обвинувача та задоволив клопотання СВ Великоберезнянського відділення Ужгородського ВП ГУНП в області про підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без можливості внесення застави.

Триває досудове розслідування.

Довідково: згідно санкції ч. 1 ст. 115 КК України за скоєне, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п'ятнадцяти років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кількість ...
Наступна новина: Тернопільщина долучилася до ...

КОМЕНТАРІ