Прокуратурою Вінницької області викрито та затримано трьох працівників поліції за вимагання та отримання неправомірної вигоди

Прокуратурою Вінницької області викрито та затримано трьох працівників поліції за вимагання та отримання неправомірної вигоди

13.08.17 11:54 0 549
За результатами професійної та наполегливої роботи прокурорів та слідчих управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Вінницької області та працівників Вінницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, у рамках розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, у четвер, 10 серпня , викрито та затримано, після вчинення злочину, трьох працівників управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, які вимагали та отримали від заявниці неправомірну вигоду в сумі 3 000 грн, за не притягнення її дочки до кримінальної відповідальності за підроблення документів.

Зазначених службових осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення, у тому числі проведено ряд оглядів та обшуків, допитуються заявник, свідки та підозрювані.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Мотор'Ролла» та «Kozak ...
Наступна новина: У Тернополі затвердили ...

КОМЕНТАРІ