Чернігів: Перекриття руху по вул. І. Мазепи та вул. Шевченка

Чернігів: Перекриття руху по вул. І. Мазепи та вул. Шевченка

13.08.17 10:37 0 534
11 серпня виконавчий комітет Чернігівської міської ради підтримав рішення про цілодобове перекриття вул. І. Мазепи та вул. Шевченка на час проведення капітального ремонту.

На період з 14 до 15 серпня 2017 року включно буде перекрито вул. І. Мазепи на ділянці вул. Ремісничої до вул. Любецької. Перекриття необхідне для проведення ремонтних робіт по укладанню асфальтобетонного покриття товариством з обмеженою відповідальністю «Шляхо-будівельне управлінння №14» .

Також на засіданні виконкому були внесені зміни до попереднього рішення виконкому від 2 серпня 2017 року № 348 «Про перекриття руху автотранспорту». Пункт 2 цього рішення викладено в новій редакції.

Відповідно до внесених змін, вул. Шевченка на ділянці від просп. Миру до вул. Пушкіна буде перекрито до 31 серпня 2017 року. Перекриття руху автотранспорту необхідне для проведення ремонтних робіт комунальному підприємству «Ченігівводоканал» під час перекладання колодязів каналізаційних й водопровідних мереж та товариству з обмеженою відповідальністю «Шляхо-будівельне управлінння №14» під час укладання асфальтобетонного покриття.

Дякуємо всім жителям Чернігова за розуміння в необхідності проведення робіт!

Схеми об`їзду транспорту подані нижче.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: «Гіпербуд» ...

КОМЕНТАРІ