Чернігів: Зміни руху громадського транспорту у зв’язку з перекриттям вул. Мазепи та Шевченка

Чернігів: Зміни руху громадського транспорту у зв’язку з перекриттям вул. Мазепи та Шевченка

13.08.17 12:23 0 608
У зв'язку з запланованим перекриттям двох вулиць у Чернігові для проведення (на вул. Мазепи – для завершення) ремонтних робіт повідомляємо про зміни в русі громадського транспорту на ці дні.

Перекриття вул. Івана Мазепи (від вул. Ремісничої до вул. Любецької )на 2 дні: 14 і 15 серпня:

- Тролейбус на маршруті №6 на ці дні відміняється.

- Тролейбус на маршруті №4 замість повороту на вул.. Івана Мазепи буде їхати по пр. Миру, повертати на пр. Перемоги і по ньому – до виїзду на свій звичний маршрут.

- Тролейбус на маршруті №5 відміняється, замість нього буде тимчасово запроваджений автобус №5-А. Цей автобус буде виїжджати на вул. Любецьку біля школи №13, повертати наліво на перехресті вул. Любецької з вул. Чорновола, далі – на пр. Миру до головпоштамту, там повертати направо на пр. Перемоги і їхати до вокзалу. У зворотній бік – тим же маршрутом.

- Тролейбус №1 у бік вокзалу буде їхати прямо по пр. Перемоги.

Примітка: Щоби не створювати додаткової плутанини, цього розкладу громадський транспорт буде дотримуватися всі два дні навіть у тому випадку, якщо дорожні служби закінчать роботу раніше і рух вулицею Івана Мазепи для транспорту відкриють, наприклад, 15 серпня вдень.

Перекриття вул. Шевченка (до 31 серпня):

- З неділі, 13 серпня, у зв'язку з завершенням ремонту вул. Гетьмана Полуботка повертається на маршрут тролейбус №9. Перекриту вул. Шевченка він об'їжджатиме вулицями Кирпоноса та Єлецьку (колишню Белінського). Виїжджатиме на вул. Шевченка перед Красним мостом, як тролейбус №8.

- З цього ж дня відновлює рух і тролейбус №1. Об'їзд перекритої ділянки вул. Шевченка – як і в тролейбуса №9.

Прес-служба Чернігівської міської ради за інф. Управління транспорту та зв'язку
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі скоро ...
Наступна новина: 25-27 серпня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ