Торгівельне обладнання для магазину: Основні різновиди

Торгівельне обладнання для магазину: Основні різновиди

14.08.17 18:15 0 1381

Торгівельне обладнання для магазину - це один з найголовніших елементів успішного бізнесу в області торгівлі. Зараз практично неможливо уявити собі магазин без стелажів, вітрин та прилавків. Устаткування для магазину випускається різних видів, в залежності від спеціалізації торгівлі. Так, наприклад, в продуктовому магазині встановлюються:

  • вітрини;
  • прилавки (їх виготовляють або з дсп, або з металу);
  • холодильники (до речі, професійне холодильне обладнання для торгівлі можна придбати в компанії ТОВ «Електродом Біцкі Україна»).

В магазині одягу:

  • манекени;
  • стійки;
  • стелажі.

Звичайно, вибір торгового обладнання залежить і від дизайну самого магазину. Адже в салоні, оформленому в стилі "хай-тек" (hi-tech), навряд чи будуть доречні прилавки, виготовлені в стилі "кантрі" (country). Купуючи і встановлюючи торгове обладнання, пам'ятайте, що це ще один продавець вашого магазину, оскільки грамотне розміщення товару є половиною успіху вашої торгівлі. А для правильного і грамотного розміщення товару потрібні якісні і відповідні за призначенням стійки, стелажі та вітрини.

Стелажі

Отже, стелажі бувають наступних видів:

  • звичайні металеві;
  • поличні;
  • палетні;
  • та піддонні.

Кожен тип стелажа призначений для розміщення і зберігання певної групи товарів. Перший різновид, виготовлений з металу, використовується для зберігання важкого товару, оскільки такі стелажі здатні витримувати велику вагу. Піддонні стелажі використовуються в основному на складах. Поличні стелажі застосовуються для розміщення товару, що знаходиться в коробках або упаковках.

Вітрини

Це найбільш поширений вид торгового обладнання, оскільки на них зручно розміщувати будь-який вид товару. Скляні вітрини надають загальний огляд розміщення і в той же час запобігають псуванню та крадіжку. Рекомендується купувати і використовувати вітрини якісного виготовлення, оскільки вони володіють високим експлуатаційним терміном, а також мають респектабельний зовнішній вигляд.

Стійки

Ще одним популярним видом торгового обладнання є стійки, які дозволяють оптимізувати торговий простір магазина при невеликих економічних витратах. Стійки надають покупцеві вільний доступ до товару, тому їм віддається перевага при торгівлі одягом і побутовою технікою. Популярним різновидом стійок є манекени, які не тільки демонструють товар, але і те, як він сидить по фігурі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Більярд: Основні різновиди
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ