У Тернополі продовжують розвивати велоінфраструктуру

У Тернополі продовжують розвивати велоінфраструктуру

15.08.17 10:27 0 582
У Тернополі триває реалізація програми розвитку велоінфраструктури, відповідно до якої у місті облаштовують велопарковки біля місць громадського відпочинку, навчальних закладів та медичних установ.

Також підрядники влаштовують нові велодоріжки. Зокрема, нещодавно новий велопереїзд (паралельно до існуючого пішохідного переходу) з’явився на вул. Руській поблизу Надставної церкви. Там маркування для велосипедистів провели червоним кольором.

«Переїжджати через велопереїзди велосипедисти можуть лише на зелений сигнал світлофора, - пояснює заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Андрій Дроздовський. – У місцях облаштування велопроїздів ми також понижуємо бордюри. Зазначу, що наразі у Тернополі велодоріжки промаркували на ділянці від «Острова закоханих» до пивзаводу, на вулиці Текстильній та попри існуючий пішохідний перехід до парку імені Тараса Шевченка (поблизу податкової)».

Після виготовлення проектно-кошторисної документації у місті проводитимуть роботи з облаштування велодоріжок в мeжaх тpaнcпopтнoї poзв’язки нa вyлицях Збapaзькa, Енepгeтичнa, пpocпeкт Злyки тa нa вyлицях Тeкcтильнa-Пpoмиcлoвa.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ