На офіційному сайті ДМС України — сервіс онлайн-перевірки оформлення біометричного паспорта

На офіційному сайті ДМС України — сервіс онлайн-перевірки оформлення біометричного паспорта

15.08.17 08:42 0 926
Стадію оформлення біометричного паспорта можна перевірити через Інтернет. Достатньо зайти за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html та ввести серію і номер паспорта, який вказувався у заяві на отримання послуги.

Результат пошуку буде виведено вверху сторінки, після введення підтвердження та натискання кнопки «Пошук» (сторінка при цьому перезавантажиться).

Статуси оформлення документів:

- Інформації не знайдено;

- Документи прийнято /дата/. Здійснюється перевірка даних;

- Дозвіл на персоналізацію паспорта надано /дата/. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації дані буде відправлено до ДЦПД;

- Дані відправлено до центру персоналізації /дата/;

- Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби /дата/. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів);

- Документ доставлено до територіального органу міграційної служби /дата/.

Увага! База даних, за якою здійснюється перевірка стану оформлення документів на сайті, оновлюється один раз на добу, внаслідок чого можлива затримка у відображені даних (перевірку стану можна здійснювати лише на наступний день після подачі заяви до територіального підрозділу ДМС).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті з візитом ...

КОМЕНТАРІ