Ремонт доріг на Тернопільщині триває

Ремонт доріг на Тернопільщині триває

15.08.17 08:02 0 439
За рахунок митного перевиконання на Тернопільщині вже відремонтували три дороги та ділянку автомобільної магістралі М-19. Про це зазначив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Володимир Хемій під час щотижневої наради з головами РДА та об'єднаних територіальних громад.

За його словами, за рахунок коштів, отриманих від впровадження митного експерименту, роботи проведені на дорожній магістралі М-19 «Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече» від км 265+300 до км 269+800 – фрезерування покриття на 4,5 км та регенерація основи – 4,5 км. Загальна вартість робіт – 20,9 млн. гривень. Виконані роботи вже й на ділянці дороги Потік – Конюхи – Хоростець. На даному напрямку проведено ремонт покриття та відновлення земляного полотна. Загальна вартість робіт – 8,4 млн. грн. Провели ремонт дорожнього покриття та відновлення земельного полотна також на дорогах Порохова – Космирин та Дружин – Попівці. На ремонтні роботи витратили 2,3 млн. грн. та 1,2 млн. грн. відповідно.

Щоправда, це лише одне джерело фінансування, за рахунок якого ремонтують дороги області. Крім цього, є також кошти, передбачені на ремонт доріг з Державного бюджету та кредитні кошти. Зокрема, за рахунок коштів Держаного бюджету провели поточний середній ремонт двох ділянок автомобільної дороги загального користування М-19 «Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече». Загальна протяжність виконаних робіт 12,6 км, на яких провели фрезерування дорожнього покриття, регенерацію основи, влаштування вирівнюючого шару покриття, а також на 10,2 км дороги влаштували верхній шар покриття із ЩМА. Сума робіт – 116,5 млн. гривень.

Що ж стосується кредитних коштів, то за їх рахунок на вищезгаданій магістралі провели ремонт трьох ділянок загальною протяжністю 9,3 км. Вартість виконаних робіт – 48,7 млн. гривень.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ