Бассейн під ключ: Чому варто замовити?

Бассейн під ключ: Чому варто замовити?

15.08.17 03:22 0 1204

Якщо ви вже побудували свій будинок і займаєтеся облаштуванням для комфортного життя і відпочинку, то прийшов час зробити подарунок своїй родині і влаштувати куточок комфортного відпочинку. У будь-якому випадку, вам просто необхідне облаштування басейну. До речі, в Києві будівництво басейну під ключ можна замовити в компанії "Аква Пул": https://aquapool.com.ua.

Що потрібно для того, щоб почати будівництво басейну в будинку?

Перше, це точне визначення місця розташування басейну, зокрема, підводка води і каналізації до обраного місця установки вбудованого басейну. Зручно, коли в будинку є сауна, ще й мати поруч і невеликий або великий басейн, який освіжить і додасть сил. Саме тому будівництво басейнів під ключ є затребуваними і вигідними для замовника. Компанії, які цим займаються, пропонують весь спектр послуг: починаючи від виготовлення і закінчуючи установкой басейну на ділянці.

Погодьтесь, що дуже приємно мати басейн на своій особистій ділянці, коли в будь-який момент можна влаштувати відпочинок для сім'ї та друзів. Будівництво басейну передбачає певні умови з боку замовника, які він повинен виконати. Саме основне - це вибір місця під будівництво чаші басейну. Небажано мати поруч дерева, так як їх коренева система може порушити стійкість чаші, а листя буде постійно забруднювати воду в басейні. Будівництво відкритого басейну передбачає також його облаштування на сонячній відкритій стороні ділянки.

Технологія будівництва басейнів передбачає установку чаші самого басейну в спеціальний грунт, який для цього підходить. Вид грунту визначається бурінням, що, в свою чергу, дає повну гарантію якості та стійкості басейну. Будівництво басейну на ділянці також передбачає підведення води і каналізації, а також електрики до обраного місця його установки.

Замовивши басейн під ключ у професіоналів ви отримаєте наступні послуги:

  • розмітку місця під будівництво і установку критого басейну та басейну відкритого типу;
  • риття котловану, а також вивезення грунту;
  • засипку низинних місць обраних під будівництво плавального басейну;
  • влаштування основи під чашу басейну;
  • гарцовку (засипка спеціальною будівельною сумішшю порожнин, які утворилася між чашею басейну і стінками котловану, для стійкості і довгого терміну служби басейну);
  • виготовлення армованої бетонної плити.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Що таке Агробізнес?

КОМЕНТАРІ