У Рівненській області сарненська місцева прокуратура повернула у комунальну власність приміщення вартістю 56 тис грн

У Рівненській області сарненська місцева прокуратура повернула у комунальну власність приміщення вартістю 56 тис грн

16.08.17 12:18 0 621
За результатами здійснення Сарненською місцевою прокуратурою представницьких повноважень щодо захисту інтересів держави у сфері комунальної власності в поточному році до господарського суду Рівненської області пред'явлено в інтересах органу місцевого самоврядування 2 позови до фізичних осіб підприємців з вимогою повернути приміщення загальною площею 48,1 м2.

Підставою для звернення до суду з вищенаведеними позовними заявами слугували допущені сторонами порушення вимог ст.ст.793 та 794 ЦК України щодо недотримання вимог нотаріального посвідчення договорів оренди комунального майна.

Погодившись з доводами, наведеними представниками прокуратури, 20.07.2017 господарським судом Рівненської області позовні заяви керівника Сарненської місцевої прокуратури задоволено, відповідачів зобов'язано повернути органу місцевого самоврядування приміщення комунальної власності загальною площею 48,1 м2, вартістю 56,5 тис. гривень.

Питання додержання вимог законодавства під час розпорядження, передачі в оренду державного та комунального майна перебуває на постійному контролі у Сарненській місцевій прокуратурі.

Матеріали Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: До дванадцяти років ...

КОМЕНТАРІ