Чернігів: Оздоблювальні матеріали в міській «підземці» - якісні та відповідні (ДОКУМЕНТИ)

Чернігів: Оздоблювальні матеріали в міській «підземці» - якісні та відповідні (ДОКУМЕНТИ)

16.08.17 18:33 0 637
Дотримуючись принципів відкритості та гласності, Чернігівська міська рада оприлюднює документи про відповідність керамічної плитки, яка використовується зараз для облицювання підземного переходу на перехресті проспектів Миру і Перемоги в м. Чернігові, технічним вимогам до матеріалів для зовнішніх робіт.

Як видно з сертифікату відповідності, мова йде про плитку керамічну з низьким водопоглинанням, Е ≤ 0,5, для покриття підлог та облицювання стін всередині та зовні приміщень. Як пояснюють фахівці, показник водопоглинання менше або рівний 0,5 – це як раз той, який вказує на придатність для облицювання об'єктів на відкритому повітрі.

Нещодавно тема технічних характеристик цієї плитки досить активно обговорювалася в соціальних мережах, де дописувачі висловлювали чимало різноманітних сумнівів і тверджень. Наведені тут документи доводять, що сумніви безпідставні.

15 серпня, на розширеній нараді з представниками всіх служб міста Чернігівський міський голова прокоментував дану ситуацію.

- Облицювальна плитка, яка вкладається в підземному переході, закупалася з урахуванням усіх параметрів, закладених у проекті. Вона придатна для зовнішніх робіт на відкритому повітрі. Я прошу оприлюднити всі первинні документи щодо її відповідності, аби зняти всі питання, - сказав він. – Це щодо якості. А щодо кольору – не питання міського голови. Є проектант, який обирав кольори й аргументував цей вибір.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Внутрішньо ...
Наступна новина: Топ-10 порад як вибрати ...

КОМЕНТАРІ