На Вінниччині,за вчинення адміністративного корупційного правопорушення,до відповідальності притягнено одного з міських голів

На Вінниччині,за вчинення адміністративного корупційного правопорушення,до відповідальності притягнено одного з міських голів

16.08.17 11:22 0 559
За принципової позиції Жмеринської місцевої прокуратури судом у вчиненні адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією визнано винним одного з міських голів.

Як встановлено під час судового розгляду протоколу про адміністративне правопорушення, міський голова, будучи суб’єктом, визначеним п.п. «в» п. 1 ч. 1 ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції», набувши у червні поточного року права власності на транспортний засіб вартістю, що перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня 2017 року несвоєчасно подав повідомлення про суттєві зміни в майновому стані до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, чим порушив вимоги ч. 2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції», тобто вчинив адміністративне корупційне правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП.

Судом підтримано позицію Жмеринської місцевої прокуратури та міського голову визнано винним у вчиненні вищезазначеного корупційного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 2040 гривень.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Переваги та недоліки ...
Наступна новина: Сергій Надал: «До кінця ...

КОМЕНТАРІ