Упаковка для суші: модно,зручно і престижно

Упаковка для суші: модно,зручно і престижно

16.08.17 17:53 0 863

Традіціонно японське блюдо суші сьогодні користується любов'ю гурманів в усьому світі, в тому числі і в Україні. Якщо до недавнього часу спробувати цю в недалекому минулому екзотичну страву можна було тільки в тематичних ресторанах, то тепер виробництво суші розширює свої масштаби і стає доступним для будь-якого класу споживачів. Але чи мають відношення до традицій Сходу ті самі суші, які ми бачимо на прилавках супермаркетів?

Справа в тому, що непереборною перешкодою для виробництва традиційних суші є короткий термін їх зберігання - всього лише 24 години з моменту приготування. Багато виробників обіцяють покупцям довший термін реалізації, аж до 72 годин, без використання консервантів і додаткових антиокислювачів. Та це можливо. Тільки технологія приготування буде дещо відрізнятися від традиційних рецептів країни Висхідного сонця. Термін зберігання свіжої риби - не більше 36 годин. За допомогою сучасних технологій пакування термін придатності суші можна продовжити до 5 днів і більше.

Упаковка для суші - це не тільки практично, але і красиво. До речі, в Україні її можна придбати у компанії «АЛЬФА ПАК»: https://alfa-pack.com.ua/catalog/upakovka-dlya-sushi.

Суші - це здорова, модна і зручна їжа

Суші можна їсти в будь-який час дня: на сніданок, під час бізнес-ланчу або в якості вечері для всієї родини, або на вечірниках у великій компанії; як окрему страву або як закуску. Все більше людей в Європі сьогодні споживають суші на регулярній основі - це смачно, престижно і просто модно. При цьому суші та інші японські страви - це ще й корисно і дуже зручно! І в той же час відносно недорого: як кажуть в Європі "good value for money", або в перекладі на українську - гарне співвідношення ціна / якість. Суші уособлюють собою стильний і здоровий підхід до фаст фуду.

«АЛЬФА ПАК» пропонує найширший спектр елегантних лотків під суші, які особливо вдало і вигідно виглядають не тільки на столі у клієнта, а й в першу чергу на полицях магазинів: починаючи від невеликих павільйонів крокової доступності типу магазину біля будинку або автозаправки до супер- і гіпермаркетів . Також є упаковка для доставки суші або упаковка на винос для суші-барів і ресторанів. В 2-х словах: кожен найде тут підхоядщу саме для нього упаковку для улюбленої східної страви!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернівці: Діти загиблих ...
Наступна новина: Чернівці: Внутрішньо ...

КОМЕНТАРІ