Історія компанії ASICS

Історія компанії ASICS

17.08.17 01:46 0 933

Для багатьох людей вибір кросівок для бігу не займає багато часу. Як правило, купується перший-ліпший варіант взуття, який підійшов нозі за розміром. Насправді такий підхід помилковий. На перший погляд кросівки можуть здатися зручними, але по факту їх часте носіння спричинить за собою цілий ряд проблем. Крім цього, біг в такому взутті може виявитися досить складним для стопи і хребта.

Щоб уникнути зайвого навантаження і отримати максимальне задоволення від бігу, варто віддавати перевагу по-справжньому якісному взуттю.

Кросівки для бігу ASICS відмінно підходять для ролі ваших «партнерів» в питанні досягнення результатів і збереження здоров'я. До речі, в Україні їх можна придбати в інтернет-магазині: https://extremstyle.ua/ua/catalog/krosivky/filters:brands=asics-2.

Трохи історії

Штаб-квартира компанії ASICS розташована в Японії. Вона вважається однією з найбільших і популярних серед всіх виробників взуття і одягу для спорту. Рік заснування корпорації - 1949. Найменування бренду - це перші букви добре відомої фрази «У здоровому тілі - здоровий дух», а саме - «Anima sano in corpore sano».

У своїй діяльності підприємство робить упор на виготовлення і подальшу реалізацію якісного взуття і одягу для спортсменів по духу і по професії. За 60 років роботи корпорації вдалося добитися великих висот. Її продукція цінується у всьому світі і застосовується кращими професійними спортсменами. Чого тільки варті кросівки для бігу від ASICS, за якими «полює» мало не весь світ.

Головні інтелектуальні потужності підприємства знаходяться в місті Кобе. Саме тут стоїть великий науково-дослідний інститут, в якому численні експерти та інженери займаються розробкою високоякісного взуття. В процесі розробки особлива роль приділяється кількома напрямками:

  • комфорту;
  • дизайну;
  • зручності;
  • і безпеці.

Особливу популярність продукція бренду отримала в Європі. Так, найкраще свідчення успіху компанії - перше місце ASICS за обсягом продажів кросівок для бігу. Тут же, в Європі, бренд займає почесне 3-е місце за обсягами продажів взуття для спорту і 4-е - з продажу спортивного одягу. Це відмінний показник, як для виробника з іншого континенту.

Фахівці компанії особливу роль приділяють просуванню продукції компанії. Наприклад, для презентації товарів регулярно організовуються великі спортивні змагання і не тільки в межах Європи, а й в масштабах всього світу. При цьому сама корпорація виступає в ролі спонсорів найбільших команд і національних федерацій.

На сьогодні компанія ASICS є головним постачальником спортивного одягу і взуття для спортсменів таких країн, як:

  • Японія;
  • Німеччина;
  • Ірландія;
  • Нідерланди;
  • Болгарія;
  • Словенія;
  • Південна Корея і так далі.

Крім цього, за свої кошти підприємство проводить найбільші марафони - в столицях Італії, Франції, Японії. Крім цього, добре відомі марафони в Гамбурзі або Нью-Йорку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Как выбрать детские обои ...

КОМЕНТАРІ