На Тернопільщині розпочалися військові інструкторсько-методичні навчання

На Тернопільщині розпочалися військові інструкторсько-методичні навчання

17.08.17 12:55 0 589
Протягом трьох днів з 16 до 18 серпня учасники військових інструкторсько-методичних навчань вчитимуться стріляти зі штатної стрілецької зброї, вивчатимуть тактичну, тактико-спеціальну, військово-медичну підготовку, а також вправлятимуться у здобутих навиках та вміннях. Участь у навчаннях беруть близько трьохсот осіб.

Як наголосив під час відкриття навчань, т. в. о. військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату, полковник Леонід Нечипорук, триденні навчальні збори з керівним складом загонів оборони відбуваються у рамках програми Єдиного стрілецького дня. До занять залучені командири загонів, командири взводів та загонів оборони.

«Мета навчань – вдосконалювати навики офіцерів щодо підготовки і проведення занять з бойової підготовки, а також вдосконалювати особисті навики у володінні стрілецькою зброєю і технікою. Заняття організовуються на восьми навчальних місцях, де учасники вправляються у практичному виконанні стрільб із штатної стрілецької зброї, вивчають матеріальну частину стрілецької зброї, тактичну підготовку, тактико-спеціальну, технічну, інженерну та військово-медичну підготовки. Дані навчання є надзвичайно важливими, адже допомагають організовуватися, вчитися, орієнтуватися, а також бути готовими до різних ситуацій, в тому числі, і до надзвичайних ситуацій воєнного характеру», – підкреслив Леонід Нечипорук.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Владислав ...

КОМЕНТАРІ