Чернівці: У лазні «Нептун» ревізори рекомендують провести поточний ремонт та розширити перелік оздоровчих та релаксаційних послуг

Чернівці: У лазні «Нептун» ревізори рекомендують провести поточний ремонт та розширити перелік оздоровчих та релаксаційних послуг

17.08.17 13:03 0 696
Планову перевірку фінансово-господарської діяльності міського комунального підприємства «Нептун» провів відділ контрольно-перевірочної роботи спільно з фахівцями департаменту економіки та інших структурних підрозділів міської ради.

Значних порушень у фінансово-господарській роботі комунального підприємства не виявлено. Про це повідомив начальник відділу контрольно-перевірочної роботи Денис Круглецький.

У ході перевірки встановлені порушення при нарахуванні заробітної плати працівникам підприємства на загальну суму 32 575,33 грн., з яких – 30 273,25 грн. при нарахуванні індексації індивідуальної заробітної плати у зв'язку з невірним трактуванням окремих норм Порядку проведення індексації грошових доходів населення та 2 302,08 грн. – це переплати та недоплати при нарахуванні інших складових заробітної плати. Також зафіксовано, що одному з працівників МКП «Нептун» не було відшкодовано 50,83 грн., витрачених ним на придбання товарно-матеріальних цінностей для потреб підприємства.

Під час проведення перевірки виявлено ряд інших порушень та випадків недотримання окремих норм чинного законодавства, які не призвели до фінансових втрат.

Директору міського комунального підприємства «Нептун» Діні Канюченко направлені письмові пропозиції щодо покращення фінансово-господарської діяльності підприємства, зокрема рекомендовано провести заходи з поліпшення санітарного стану та підвищення культури обслуговування відвідувачів, зокрема запропоновано здійснити поточний ремонт у залах, душових та приміщеннях сауни, поступово впроваджувати сучасні технології з організацією супутніх послуг,зокрема послуг солярію, гідромасажу, фіто- та аромотерапії, інших систем оздоровчих та релаксаційних послуг для людей з проблемами хребта тощо.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: Соціальну картку ...

КОМЕНТАРІ