В Житомирській області пакет законопроектів щодо пенсійної реформи важливо ухвалити вже у вересні,- Володимир Гройсман

В Житомирській області пакет законопроектів щодо пенсійної реформи важливо ухвалити вже у вересні,- Володимир Гройсман

17.08.17 12:31 0 551
Підготовлений Урядом України пакет законопроектів щодо пенсійної реформи, проголосований Парламентом у першому читанні на початку липня, важливо остаточно ухвалити вже у вересні і, таким чином, дозволити максимально швидко розпочати процес осучаснення пенсій для 9 млн пенсіонерів.

Про це 16 серпня, сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Володимир Гройсман підкреслив, що мета урядової пенсійної реформи – відновити соціальну справедливість щодо людей праці, які «десятиліттями очікують на зміни».

«Вчора (15 серпня) я був у Дніпрі, зустрічався з пенсіонерами. Мені сказали: «Ми очікуємо на пенсійну реформу, на підвищення пенсій». І люди праві. Скільки пенсіонери можуть чекати? Вони десятиріччями чекають, аби система стала справедливою, - сказав Глава Уряду. - Ми знайшли правильний формат системи. Те, що ми пропонуємо, ніхто за 25 років не запропонував. Ми пропонуємо якісну, справедливу систему, яка дозволить у жовтні, а Парламент має проголосувати у вересні, підвищити пенсії для пенсіонерів».

Володимир Гройсман підкреслив, що наразі до законопроектів є багато поправок, які можуть зруйнувати розроблену Урядом систему і знівелювати ті цілі, які закладає Кабінет Міністрів.

«Є багато поправок, і вони можуть знищити цей (пакет) законопроектів. Саме тому, завдання - врятувати його від модифікацій і отримати підтримку», - підкреслив Глава Уряду і нагадав, що в першому читанні пропозицію Уряду підтримали 282 народні депутати.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ