Відкрити свій бізнес по ремонту електротехніки

Відкрити свій бізнес по ремонту електротехніки

17.08.17 14:48 0 1703

Ви вирішили відкрити свій сервісний центр по ремонту електроніки та замислюєтеся про автоматизацію надходження нових клієнтів. Крім відповідальності до своєї роботи і умілих рук вам знадобиться наростити собі клієнтську базу з задоволених людей які будуть рекомендувати саме ваші послуги.

Легко показати свій професіоналізм на прикладі виконання роботи на камеру. Ви можете завести профіль на відеохостингу youtube і показувати як вирішувати типові несправності. Також вам буде потрібно замовити сайт для опису ваших послуг, цін і термінів виконання робіт, щоб клієнти свідомо знали всі умови.

Це спростить вашу взаємодію при прийомі обладнання в сервіс.

Наступне що відштовхує звичайних людей від походу в майстерню - це час, який вони проведуть без своїх пристроїв. Крім швидкого за часом ремонту, ви можете дати "підмінний" телефон. Підмінним називається будь-який робочий телефон який можна дати на час, замість клієнтського. Таким чином клієнт не витрачає свій час і можливості смартфона.

Найчастіше в сервісних центрах накопичуються інструменти, робочі деталі, відремонтовані апарати і аксесуари. Реалізувати їх можна на особистому сайті, але краще замовити розробку інтернет магазину через який ви також можете отримати додаткову рекламу.

Сайт або онлайн майданчик важливо рекламувати в інтернеті. Багато починаючих підприємців не беруть до уваги дуже важливу річ. Сайт створити - це звичайно дуже добре. Але якщо його не рекламувати, не «розкручувати" то на такий сайт не заходитимуть користувачі, а значить не буде лідів, клієнтів і продажів. Такий сайт не окупиться.

У цьому питанні важливо звернутися до фахівця. Якщо ви хочете замовити рекламу в пошуковій видачі у того ж Google, ви повинні знати що існують два види такої реклами:

  1. Контекстна реклама;
  2. Органічна видача результатів.

У першому випадку реклама платна. Ви оплачуєте показ такої реклами компанії Гугл, за кожен клік по вашому оголошенні яке веде на ваш сайт. Коли бюджет вичерпується показ такої реклами закінчується. Перевага - така реклама працює відразу після того як ви внесли гроші на ваш рахунок.

У другому випадку показ вашого сайту в ТОП-10 пошукової видачі почнеться в кращому разі через 4 - 6 місяців з початку заходів по "розкрутці" сайту. Це досить копітка робота і дорогий вид просування але воно варто того. Після потрапляння в вгору списку залишається тільки підтримувати сайт на рівні щоб не сповз. Така реклама (швидше - таке досягнення) працює цілодобово незалежно від бюджету.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ