На Тернопіллі головам районних адміністрацій доручили негайно активізувати роботу щодо реалізації проектів ДФРР

На Тернопіллі головам районних адміністрацій доручили негайно активізувати роботу щодо реалізації проектів ДФРР

22.08.17 11:14 0 526
Головами районних державних адміністрації області дали конкретні доручення й визначили терміни щодо подачі документації для реалізації проектів за рахунок коштів Держаного фонду регіонального розвитку та на умовах співфінансування з місцевих бюджетів.

За цим напрямом уже розпочалася підготовка, однак не всі райони активно включилися в роботу. Саме тому 18 серпня, в обласній адміністрації з цього приводу провели чергову нараду з головами РДА. Нарада відбулася за участі заступника голови Тернопільської ОДА Олега Валова, начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Віктора Кузяка та директора департаменту фінансів ОДА Степана Скибиляка.

Складність питання полягає в тому, що не всі райони подали документи на проведення тендерів, а також частина із них так і не виділила кошти, які були передбачені на реалізацію проектів на умовах співфінансування з місцевих бюджетів. Саме тому під час наради головам РДА вкотре звернули увагу на те, що варто пришвидшитися із виконанням поставлених завдань. Позаяк у випадку якщо проекти будуть не реалізовані, отримані кошти з Державного бюджету доведеться повернути назад, а цього допустити в жодному разі не можна, щоб не втратити фінансування на наступний рік.

Нагадаємо, як ми уже повідомляли раніше, голова Тернопільської ОДА Степан Барна наголошував, що освоєння коштів з Фонду регіонального розвитку переходить у площину прямої відповідальності керівників районів та голів ОТГ.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За сприяння служби ...
Наступна новина: Міська рада додатково ...

КОМЕНТАРІ