Заборгованість по виплаті заробітної плати у Чернівцях становить понад 600 тисяч гривень

Заборгованість по виплаті заробітної плати у Чернівцях становить понад 600 тисяч гривень

22.08.17 08:27 0 501
На черговому засіданні міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, своєчасної виплати пенсій та інших соціальних виплат, яке відбулось 17 серпня під головуванням заступника міського голови Володимира Середюка, обговорено стан виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях м.Чернівців, погашення заборгованості до Пенсійного фонду України, державного та місцевого бюджетів.

За даними моніторингу на 01.08.2017 загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати по м.Чернівцях становила 631,8 тис.грн., в т.ч. на економічно-активних підприємствах – 589,8 тис.шт. Впродовж серпня частково виплачено прострочену заборгованість на ДП «Чернівецький облавтодор» та філії Чернівецька ДЕД, які фінансуються з державного бюджету.

Залишається прострочена заборгованість з виплати заробітної плати на комунальному підприємстві МКП «Харчування учнів шкіл міста» в сумі 10,2 тис.грн. (заборгованість за квітень – червень поточного року). На даний час підприємство діяльності не здійснює, рахунки заблоковані.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Кошти від ...
Наступна новина: На Тернопільщині ще 23 ...

КОМЕНТАРІ