В Житомирській області в рамках Фестивалю льону проходитиме дискусійна панель щодо відродження культури Полісся

В Житомирській області в рамках Фестивалю льону проходитиме дискусійна панель щодо відродження культури Полісся

22.08.17 13:58 0 625
Потішити гостей шоу сучасного рівня та нагадати про важливість відродження традицій вирощування льону на Україні. Така мета третього за рахунком міжнародного фестивалю льону.

В рамках фестивалю пройде дискусійна панель, яка буде організована за принципом розташування «Британського Парламенту», де буде піднято 5 важливих питань щодо відродження ще зовсім нещодавно провідної, а нині нішевої культури Полісся. Панель проходитиме за сприяння Національної академії аграрних наук України Громадської спілки «Асоціація розвитку льонарства та коноплярства України».

Окрім спеціалізованої частини, 3-й Фестиваль льону – три виходи кінно-трюкового перфомансу лицарів «Княжої конюшні», захоплююче дух авіашоу та ярмарок «Органічна їжа»! Організатори мають намір цього року зробити фестиваль подією міжнародного масштабу, це буде шоу європейського рівня із присутніми гостями з Білорусії, Франції, Польщі, Бельгії та ПАР.

Гостей фестивалю також чекає багато музики – від етнічної української до сучасної танцювальної. Виступатимуть – Арсен Мірзоян та гурт The Вйо.

Також відбудеться нагородження льонарів, розгорнутий показ модного одягу з льону; етно-зона з майстер-класами; ярмарок продукції з льону. В офіційній частині відбудеться символічне вручення цеглини існуючого найбільшого льонопереробного заводу на Житомирщині для будівництва нового заводу.

На фестивалі буде і фудзона на всі смаки, страви високої української кухні від бренду органічних продуктів All in Foody та туристичного комплексу «Услад», дитяча зона та спортивна зона з майстер-класами - айкідо та йога.

Девіз цьогорічного фестивалю – все органічно!

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ