У Рівненській області за злочини проти власності жителя Радивилівського району засуджено до 4 років позбавлення волі

У Рівненській області за злочини проти власності жителя Радивилівського району засуджено до 4 років позбавлення волі

22.08.17 09:11 0 633
Демидівський районний суд підтримав позицію прокуратури та, розглянувши обвинувальний акт стосовно 43-річного жителя Радивилівського району, визнав його винним у вчиненні ряді крадіжок та грабежу (ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст.185, 186 КК України).

Встановлено, що чоловік після відбуття неодноразово покарання за вчинення злочинів, в тому числі корисливих, висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став, натомість після звільнення з місць несвободи знову вчинив ряд кримінальних правопорушень.

Так, наприкінці 2016 – початку 2017 року з метою вчинення крадіжки чужого майна чоловік проник до одного з господарських приміщень у Радивилівському районі, звідки викрав будівельне приладдя, а поблизу пожежної частини у районному центрі викрав електричні лампи. У січні 2017 року у вечірню пору доби зловмисник посеред вулиці пограбував незнайому жінку, відібравши у неї сумку разом із грошима та цінними речами: мобільним телефоном, годинником, новим канцелярським приладдям.

Діями зловмисника завдано матеріальної шкоди потерпілим на суму близько 6 тис грн.

Згодом викрадене і награбоване майно правоохоронці відшукали і повернули власникам.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, суд з урахуванням позиції державного обвинувача, призначив чоловіку покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки.

Обвинувальний вирок суду ще не набрав законної сили, учасники судового провадження мають право його оскаржити в апеляційному порядку в передбачений законом термін.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури

Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Чернівці: Електронна ...

КОМЕНТАРІ