У Рівненській області за позовом прокуратури несумлінного орендаря позбавлено права користуватися землею вартістю понад 1 млн грн

У Рівненській області за позовом прокуратури несумлінного орендаря позбавлено права користуватися землею вартістю понад 1 млн грн

22.08.17 10:13 0 663
Господарський суд Рівненської області 15.08.2017 визнав обґрунтованими доводи прокуратури та зобов'язав товариство з обмеженою відповідальністю повернути державі в особі Рівненської обласної державної адміністрації земельну ділянку вартістю понад 1 млн грн.

Мова йде про 9,8 га земель, що розташовані за межами населеного пункту на території Томашгородської селищної ради Рокитнівського району, які надавалися товариству в оренду для розміщення та експлуатації будівель і споруд, що пов'язані з користуванням надрами.

Встановлено, що орендар усунувся від виконання договірних зобов'язань та тривалий час не здійснював плату за землю, що призвело до ненадходження до бюджету значної суми коштів.

З цих підстав та з метою захисту інтересів держави у сфері земельних правовідносин Сарненська місцева прокуратура Рівненської області пред'явила до суду позов про розірвання договору оренди та повернення державі зазначеної земельної ділянки, який задоволено у повному обсязі.

Таким чином, завдяки втручанню органів прокуратури Рівненської області несумлінного орендаря позбавлено права користуватися земельною ділянкою вартістю понад 1 млн грн та її повернуто державі.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Допрем’єрний показ ...
Наступна новина: У положення «Про ...

КОМЕНТАРІ