Гель-лаки Oxxi Professional

Гель-лаки Oxxi Professional

22.08.17 00:39 0 1458

Компанія Oxxi Professional випускає якісні лаки для лакового і гелевого покриття. Oxxi є світовим лідерам по створенню косметики і гелевих лаків. Головна особливість - демократичні ціни.

Гель-лаки Oxxi Professional можуть використовуватися, як для домашнього манікюру, так і в салонних умовах. Вони мають високу якість і завдають мінімальної шкоди нігтьовій пластині. На відміну від інших брендів, гель-лаки Oxxi Professional виготовлені на основі натуральних елементів. Довговічність покриття при правильній експлуатації складає 3 тижні.

До переваг можна зарахувати багату палітру кольорів. Це нюдові, яскраві та приглушені відтінки. До речі, кожна любителька яскравих і незвичайних відтінків, зможе знайти для себе гель-лаки Oxxi Professional в цьому каталозі: http://www.nail-palette.com.ua/.

Основні переваги покриття:

  • Швидко просушується;
  • Легко наноситься;
  • Не залишає відколів і тріщин;
  • Великий вибір кольорів;
  • Не виділяє запахів і не має в своєму складі розчинника.

Протягом носіння гель-лак не змінює колір і не тьмяніє. Ті, хто вже спробували гель-лаки бренду Oxxi Professional, відзначають, що покриття тримається міцно навіть при щоденному митті посуду, готуванні та прибиранні. Якщо ви збираєтеся в подорож або на якийсь захід, то гель-лак Oxxi - це саме те, що вам стане в нагоді.

Єдиний недолік і одночасно плюс - щільна текстура. Лак легко наноситься, але вам буде потрібно max 2 шари, щоб колір показав себе. Найчастіше використовується 1 шар для темних відтінків і 2 - для світлих.

На сьогоднішній день, є безліч відтінків гель-лаків даної ТМ, які будуть радувати вас довгий час. Не варто забувати, що перед нанесенням - дуже важливі ТОП і база під манікюр. Початкове покриття гарантує, що лак протримається ще довше. Бажано повністю підготувати свої нігтики до нанесення лаку, якщо ви плануєте хвалитися своїм манікюром і милуватися ним до 3 тижнів.

Лак дуже легко знімається і просто наноситься. Дотримуючись всю технологію нанесення, ви зможете отримати саме той результат, про який мріяли. Також ви зможете знайти лаки з шиммером і частинками, які створять дивовижний ефект на ваших нігтях.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Детально про те,що таке ...
Наступна новина: Загальноміські заходи до ...

КОМЕНТАРІ